Dutch Assets Group

Google Ads - Google Tag Manager - Google Analytics

Google advies

Meer leads

Dutch Assets Group helpt ondernemers met het aanvragen en verkrijgen van de juiste financiering. Google Advies helpt DAG met het verkrijgen van meer leads tegen een aantrekkelijke CPA. 

In de afgelopen maanden zien we dagelijks nieuwe aanvragen. Door constant te blijven testen en te optimaliseren zakt de CPA per aanvraag, hierdoor kunnen we binnen het budget meer leads verkrijgen. Door de goede resultaten komt er ook meer budget beschikbaar om de posities verder te verbeteren en nóg meer verkeer en aanvragen te realiseren.

Klant

Dutch Assets Group

Werkzaamheden

Zoeknetwerk

Door de inzet van goed ingerichte Google Ads campagnes is de positie in de zoekmachine flink verbeterd. Bij de meest waardevolle zoektermen staat DAG bovenaan de pagina waardoor het verkeer naar de website van hogere kwaliteit is. Bezoekers blijven langer actief op de website en doen vaker een aanvraag.

Google Analytics

Door doelen in te stellen in Google Analytics weten we nu welke bezoekers het meest waardevol zijn. Op basis van deze gegevens stuur ik actief in Google Ads waardoor iedere euro goed besteed wordt.

Google Data Studio

In Google Data Studio kan Dutch Assets Group makkelijk zien wat de behaalde resultaten zijn en op welke zoekopdrachten de bezoekers binnen komen. Deze heldere rapportage maakt het makkelijk voor de klant om mee te sturen in de campagne.

Google Ads