Google Ads voor vacatures

Google Ads Campagnes voor Vacatures

Google advies

direct zichtbaar

Vind het beste talent voor uw bedrijf

Het werven van gekwalificeerde kandidaten voor uw vacatures kan een uitdaging zijn. Door gebruik te maken van Google Ads campagnes voor vacatures, kunt u uw bereik vergroten en de juiste kandidaten aantrekken voor uw openstaande functies.

Gerichte zichtbaarheid

Met Google Ads kunt u uw vacatures richten op specifieke doelgroepen, zoals mensen met bepaalde vaardigheden, ervaring of geografische locatie.

Kosten-efficiëntie

U betaalt alleen wanneer potentiële kandidaten op uw advertentie klikken, wat betekent dat u uw recruitmentbudget effectief kunt beheren.

Real-time aanpassingen

Google Ads biedt u de mogelijkheid om uw campagnes voortdurend te optimaliseren en bij te sturen, zodat u de beste resultaten behaalt.

Meetbaarheid

 Met Google Ads kunt u eenvoudig de prestaties van uw campagnes bijhouden en analyseren, zodat u datagedreven beslissingen kunt nemen en uw ROI kunt verbeteren.

Beste tarieven Google Ads

Google advies vacature pakketten

Net als bij onze andere Google Ads-diensten, bieden we vaste maandelijkse tarieven voor onze vacature-campagnes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat, afgestemd op uw specifieke wervingsbehoeften.

Wij bieden drie specifieke pakketten voor Google Ads Campagnes voor Vacatures, elk ontworpen om aan uw unieke wervingsbehoeften te voldoen.

Google advies

Display

Lokale Zichtbaarheid

650

(inclusief €500 budget)

Dit pakket richt zich op het vergroten van de lokale zichtbaarheid van uw vacatures met behulp van display-advertenties. Dit is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar talent in een specifieke regio.

Plus

Lokale Zoekcampagne

1250

(inclusief €1000 budget)

Met dit pakket profiteert u van een lokale zoekcampagne om uw vacatures beter zichtbaar te maken voor potentiële kandidaten die actief op zoek zijn naar nieuwe kansen. Dit is perfect voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en meer gerichte sollicitanten willen aantrekken.

Search Plus Display

Lokaal zichtbaar en vindbaar

1800

(inclusief €1500 budget)

Dit uitgebreide pakket combineert de kracht van zowel display- als zoekadvertenties om uw vacatures onder de aandacht te brengen bij een breed scala aan potentiële kandidaten. Dit is de ideale keuze voor bedrijven die een sterke wervingsstrategie willen implementeren en hun kansen willen maximaliseren om het beste talent aan te trekken.